STEUN KONING VAN KATOREN

Lieve bezoeker,
we zijn een jong gezelschap en vechten met liefde voor de toekomst van onze kinderen.
Om op onze Theatertour te staan en onze boodschap en die van Jan Terlouw aan zoveel mogelijk mensen over te brengen hebben we uw steun nodig. Al is het maar een symbolische euro.

We maken deze bijzondere voorstelling met ondersteuning van het Prins Bernhard Cultuurfonds. We komen helaas nog geld tekort voor onze reis en vervoerskosten. Ons decor, de technische apparatuur en onze acteurs moeten worden vervoerd. Helaas zijn die kosten tegenwoordig nogal hoog en hopen wij dat uw ons met een bijdrage wil steunen. Wij leveren uiteraard een tegenprestatie.

Uw maakt het over naar de rekening van
Stichting De Nachtdieren, KvK 63205033
NL16 TRIO 0390 9037 36

Wij zijn net als onze bank begaan met de toekomst van de wereld.
Triodos: “Wij doen alleen zaken met organisaties die een gezond milieu & gezonde natuur ondersteunen.”

Tegenprestaties. 
Mail ons met de titel STEUN KONING VAN KATOREN het bedrag dat uw heeft overgemaakt naar onze bank. Vermeld daarbij uw naam, datum en tijdstip van de transactie. Mail De Nachtdieren 

1,-  of meer – Onze eeuwige dank.
50,- of meer -U ontvangt een brief van Stach (vermeld uw adres en namen van evt. kinderen).
70,- of meer – Een virtueel kijkje achter de schermen. Of als uw komt kijken met u kinderen een handtekening van Stach of de minister van Katoren
100,- of meer -De cast zingt een ode uit Katoren speciaal voor u.
150,- of meer – U krijgt twee kaartjes voor onze voorstelling.
600,- Een video vanuit Katoren, waarin Stach een nieuw mysterie oplost. En twee kaartjes voor de voorstelling. En uw krijgt een ere plekje op onze site.
1350,- of meer – Wij spelen de festival versie bij uw thuis of in de tuin mocht uw genoeg ruimte hebben. En uw krijgt een ere plekje op onze site.

1800,- of meer – Wij spelen het stuk bij uw thuis of in de tuin. Mocht uw genoeg ruimte hebben. En uw krijgt een ere plekje op onze site.

Bij bedragen boven de 200 euro kunnen wij evt. u logo op onze site plaatsen.