KONING VAN KATOREN


De Nachtdieren presenteert:
Een muzikaal sprookje van belang voor de hele familie, naar het boek van Jan Terlouw.

Zeventien jaar geleden overleed de koning van Katoren. Sindsdien heerst er een minister die zich alleen bezig houdt met nutteloze zaken, terwijl de problemen van de bevolking zich opstapelen. De jonge Stach wil hier iets aan doen en besluit dat hij koning wil worden. De minister geeft Stach zeven onmogelijke opdrachten die hij moet volbrengen voor hij tot koning kan worden gekroond. Tijdens zijn avonturen helpt hij niet alleen de bevolking van Katoren, maar leert hij ook wat het inhoudt om een goede koning te zijn.

Muziektheater dat je doet swingen in de wereld van Terlouw. Een vernieuwde hedendaagse versie met een knipoog. Gespeeld door drie jonge acteurs onder de regie van Roderick Bredenoord.

In een wereld waarin het vertrouwen in de politiek afneemt, het volk wordt opgezadeld met problemen in plaats van oplossingen en men opgroeit in angst, strijdt Stach voor de toekomst van onze kinderen en laat zien hoe het óók kan.
Leeftijd 4 -109 jaar.

Koop hier uw tickets.
Steun dit sprookje van belang.
We zijn een jong gezelschap en vechten graag voor de toekomst van onze kinderen.
Om op Theaterfestival De Parade te staan en onze boodschap aan zoveel mogelijk mensen over te brengen hebben we uw steun nodig. Al is het maar een symbolische euro. Wij geven u natuurlijk iets terug, zie onze tegenprestaties.

Data
Rotterdam, 2 juli
Den Haag, 14 en 15 juli
Utrecht, 22 t/m 24 juli, 4 t/m 6 augustus
Amsterdam, 25 t/m 27 augustus

Spel Dorian Bindels, Bart Sietsema en Jonata Taal
Regie Roderick Bredenoord
Schrijver Job Römer
Muziek  Bart Sietsema
Productie  Brian Verhagen
Met advies en hulp van Jan Terlouw.

 

Advertenties